?

In Romania valoarea terapeutica a petrolului este cunoscuta de multa vreme, fiind o metoda traditionala de fortifiere a parului.
Folosita de mii de ani, argila a dovedit capacitati regenerante de exceptie la nivelul gingiilor, pe care le vindeca inca de la prima spalare.

Reuseste cu brio sa curete cavitatea bucala, absorbind impuritatile si fara a distruge bacteriile bune din microbiomul oral.

Plantele exotice precum turmericul, neemul, ghimbirul, cajeputul fortifica gingiile si le pastreaza sanatoase intr-un mod natural.

Poti sa cumperi de la magazin plantele si uleiurile acestea si sa-ti prepari singur un remediu împotriva parodontozei...
... sau sa alegi India Fresh 99% natural de la Vivanatura pentru dinti si gingii sanatoase.

.

Fractie speciala obtinuta din petrol stimulează creșterea și îngroșarea firului de păr

Extract de plante special pentru cresterea parului din cafea verde, urzica, brusture, tataneasa, salcie alba, turmeric, ceai verde, ardei iute, mesteacan, iarba mare, pudra fructe de guarana

Efect antioxidant, ingrijeste zona capului – Vitamina E

37.10 lei 

24.86 lei 

Cum obtin reducerea de 33%?

Deoarece parerea ta este importanta, puteti beneficia ACUM de reducere daca raspundeti sincer la 2 intrebari si ne ajutati in felul acesta sa cream produse naturale mai bune.
Comenzile se pot face pe site-ul vivanatura.ro sau la numarul de telefon 0751 078 171.

Puteți să oferiți acest link și altor prieteni pentru a profita si ei de acest avantaj!